Kuinka hoitaa tatuointia?

Kuinka hoitaa tatuointia?

Kosketa vain puhtailla käsillä
Useimmilla tatuoijilla on omat jälkihoito-ohjeet. Mutta niillä kaikilla on yhteistä, että kosketat tatuointiasi vain puhtailla käsillä. Tästä syystä pese kätesi ensin ennen tatuointien puhdistamista ja hoitoa.

Poista side ja pese vain antibakteerisella saippualla
Alkuperäinen side, jota tatuoijasi käytti tatuointisi käärimiseen, voidaan poistaa niin kauan kuin tatuoija suosittelee, kun tatuointisi on valmis. Älä sido tatuointiasi uudelleen sen jälkeen, kun side on poistettu. Käytä antibakteerista saippuaa tatuoinnin puhdistamiseen. Vältä liinan käyttöä tatuoinnin puhdistamisen aikana, koska se kuorii loukkaantuneen alueen. Huuhtele sitten lämpimällä tai kohtalaisella vedellä ja kuivaa tatuointialue pyyhkeellä.

Levitä hoitovoidetta
Jokaisella tatuoijalla on oma suosittelema tatuointivoide. Liian suuren tatuointivoiteen levittäminen tatuointiin voi tukkia huokosesi ja aiheuttaa ihottumia, jotka haittaavat paranemisprosessia. Siksi varo liioittelemasta hoitovoidetta levittäessäsi. Lisäksi, kun tatuointisi alkaa parantua, voit kosteuttaa vartaloöljyillä hoitovoiteen sijaan kosteuttaaksesi, kunnes se on täysin parantunut.

Anna tatuointisi hengittää
Ensimmäiset 3–4 päivää tatuoinnin tekemisen jälkeen toistat tatuoinnin pesun noin kahdesta viiteen kertaa päivässä, ja jatkat sitten kevyellä tatuointivoidekerroksella. Osa ilmasta tatuointimusteeseen voi kuitenkin olla erittäin hyödyllistä paranemisprosessin aikana. Tästä syystä on erittäin tärkeää varmistaa, että paikka, jossa olet tatuoitu, hengittää.

Odottaa kuoriutumista ja kutinaa
Odottaa kuoriutumista, kutinaa ja hilseilyä. Rupit ovat ihollasi suojaava kerros, joka peittää haavan tai tatuoinnin. Pitää loitolla roskat, bakteerit ja bakteerit. Jos kuoret muodostuvat, se on merkki siitä, että tatuointisi paranee kunnolla ja kehosi tekee parhaansa korjatakseen itsensä. Tämän suojakerroksen haittapuoli on, että se voi kutiaa hieman, mutta tämän pitäisi kestää vain muutaman päivän. Varo naarmuttamasta tatuointiin muodostunutta kuorta.

Vältä pitkäaikaista altistumista auringolle
Ajan myötä on luonnollista, että tatuointi käy läpi muutoksia, mukaan lukien haalistumista. Vältä altistumista suoralle auringonvalolle, ellei se ole välttämätöntä.

Search

Viimeisimmät blogiviestit

Suomen Tatuointihinnat

6 kuukautta ago, by admin

Jos otat tatuoinnin ollessasi laiha ja sen jälkeen lihoat tai lihot, vaurioituuko tatuointi?

6 kuukautta ago, by admin

Miten tatuoinnin poisto toimii?

6 kuukautta ago, by yakreb

Mitä on tatuoinnin peittäminen?

6 kuukautta ago, by admin

Galleria