Jos otat tatuoinnin ollessasi laiha ja sen jälkeen lihoat tai lihot, vaurioituuko tatuointi? - Inky Vibes Tattoo

Jos otat tatuoinnin ollessasi laiha ja sen jälkeen lihoat tai lihot, vaurioituuko tatuointi?

Kommentoi / Tatuointi / Kirjoittaja admin hinnatl avistykset etela-pohjanmaalähikaupunginosatlävistyksetlävistyksiälävistyksia kaliolävistyksiä pohjois-pohjanmaan maakuntalavistyslävistys etelä-pohjanmaan maakuntalävistys satakuntalavistysliikenapalävistyspuolipiste tatuointiruusu tatuointitattootatuoinnittatuoinnit etelä-pohjanmaatatuoinnit pirkanmaatatuoinnit satakuntatatuointitatuointi ideattatuointi kymenlaaksotatuointi mallejatatuointi uusimaatatuointiatatuointiliiketatuointiliikkeet uusimaa

Jos ihminen tatuoi itsensä, kun hän on hoikka ja sitten lihoo tai saa lisää lihaksia, voi tatuointi vähän vahingoittua. Tämä johtuu siitä, että ihon joustavuus muuttuu painonnousun tai lihaksenkasvun seurauksena.

Tatuointi saattaa venyä tai venyttää, jos iho jännittyy tai laajenee. Tämä voi aiheuttaa tatuointikuvan hämärtymistä tai sen epäselvyyttä. Jos tatuointi on alueella, joka venyy tai jännittyy paljon, se saattaa vahingoittua enemmän kuin tatuointi, joka on alueella, joka ei veny tai jännity paljon.

Onneksi on olemassa joitain asioita, joita voit tehdä vähentääksesi tatuoinnin vahingoittumisen mahdollisuutta. Esimerkiksi, jos tiedät, että aiot lihoa tai saada lisää lihaksia, voit valita tatuoinnin paikan, joka ei veny tai jännity liikaa. Voit myös valita tatuoinnin, joka on yksinkertainen ja joka ei sisällä liikaa yksityiskohtia.

Tatuoinnin hoitaminen oikein myös auttaa vähentämään vahingoittumisen mahdollisuutta. On tärkeää huolehtia tatuoinnista parantumisvaiheessa ja pitkän ajan kuluessa. Tatuointia ei tulisi kastella liian pian tatuointia tehtyä, ja sen ympärille ei tulisi käyttää saippuaa tai muita ihoa ärsyttäviä aineita. Tatuointia ei myöskään tulisi hieroa tai raapia.

Kokeneet tatuointiartistit ovat hyviä suunnittelemaan tatuoinnit, jotka eivät vahingoitu helposti, ja neuvoivat asiakkaita tatuoinnin hoitamisessa. On suositeltavaa keskustella tatuoinninartistin kanssa ennen tatuoinnin tekemistä, jos on huolestunut tatuoinnin vahingoittumisesta.

Search

Viimeisimmät blogiviestit

Suomen Tatuointihinnat

8 kuukautta ago, by admin

Jos otat tatuoinnin ollessasi laiha ja sen jälkeen lihoat tai lihot, vaurioituuko tatuointi?

8 kuukautta ago, by admin

Miten tatuoinnin poisto toimii?

8 kuukautta ago, by yakreb

Mitä on tatuoinnin peittäminen?

8 kuukautta ago, by admin

Galleria