Kuinka tatuoinnin jälkihoito tulisi tehdä? - Inky Vibes Tattoo

Kuinka tatuoinnin jälkihoito tulisi tehdä?

Tatuoinnin suojaus
Vaikka sinulla ei vielä olisi tatuointeja, on sinulle tuttu tatuointikuva kelmulla käärittynä. Äskettäin tehdyt tatuoinnit puhdistetaan erikoisliuoksella ja kääritään joustavaan kalvoon heti prosessin päätyttyä. Syynä tähän on tatuoinnin suojaaminen ulkoisilta vaikutuksilta, kuten pölyltä, vaatteiden kitkasta tai iskuilta useiden tuntien ajan. Tarttuva kalvo on kuitenkin poistettava muutaman tunnin kuluttua, muuten se voi menettää suojaavansa, koska se voi ärsyttää ihoa. Viime vuosina myös läpinäkyviä kirurgisia teippejä on käytetty suojaamaan uutta tatuointia ensimmäisinä päivinä. Monet tatuoijat ovat jopa sisällyttäneet hoito-ohjeisiinsa lausekkeen kirurgisen teipin käytöstä. Jos tatuoijasi on peittänyt tatuointisi kirurgisella teipillä, älä poista tätä teippiä muutamaan päivään, ja poistamisen jälkeen tulee noudattaa hänen antamiaan hoito-ohjeita.

Kiinnitä huomiota kangasvalikoimaasi
Tatuointisi suurin vihollinen on auringonsäteet. Tästä syystä voit varmistaa, että valitsemasi vaatteet ovat UV-suojattuja. Pysyminen kaukana kankaista, jotka voivat saada ihosi kutiamaan, kuten villa, voi auttaa pitämään tatuointisi elossa pitkään.

Varo äärimmäistä painonmuutosta
Painon muutokset voivat saada tatuoinnin venymään tai kutistumaan. Tästä syystä, jos sinulla on tavoitteesi lihoa tai pudottaa painoa nopeasti, voit harkita tatuoinnin ottamista tämän tavoitteen saavuttamisen jälkeen.