Miksi tatuointi tulehtuu, miten se paranee?

Miksi tatuointi tulehtuu, miten se paranee?

Tattoo on tatuointi, joka on tehty ihon alle injektoimalla pigmenttiä. Tatuoinnin jälkeen iho saattaa tulehtua, koska se on loukkaantunut. Tulehdus on normaali reaktio vamman jälkeen, ja se auttaa ihoa parantumaan.

Tulehduksen aikana iholla voi esiintyä punoitusta, turvotusta ja kipua. Tämä on normaali reaktio, ja se kestää yleensä muutamia päiviä. Jos tulehdus kestää pidempään tai jos se on erittäin voimakasta, on syytä ottaa yhteyttä tatuointiartistiin tai lääkäriin.

Iho alkaa parantua tatuointipigmentin injektoinnin jälkeen. Ensimmäiset parantumisvaiheet ovat kuivumista ja kuoriutumista. Tämä on normaalia, ja se kestää yleensä noin viikon ajan. Sen jälkeen iho alkaa näyttää normaalilta.

On tärkeää huolehtia tatuointia parantumisvaiheessa. Tatuointia ei tulisi kastella liian pian tatuointia tehtyä, ja sen ympärille ei tulisi käyttää saippuaa tai muita ihoa ärsyttäviä aineita. Tatuointia ei myöskään tulisi hieroa tai raapia.

Noudattamalla näitä ohjeita tatuointi parantuu nopeasti ja ilman ongelmia. On tärkeää huolehtia tatuointista pitkän ajan kuluessa, jotta se säilyttää upean ulkonäkönsä.

Search

Viimeisimmät blogiviestit

Suomen Tatuointihinnat

6 kuukautta ago, by admin

Jos otat tatuoinnin ollessasi laiha ja sen jälkeen lihoat tai lihot, vaurioituuko tatuointi?

6 kuukautta ago, by admin

Miten tatuoinnin poisto toimii?

6 kuukautta ago, by yakreb

Mitä on tatuoinnin peittäminen?

6 kuukautta ago, by admin

Galleria