Mitä tulee ottaa huomioon tatuoinnin parantumisen jälkeen? - Inky Vibes Tattoo

Mitä tulee ottaa huomioon tatuoinnin parantumisen jälkeen?

Kosteuta ihoasi
Ensimmäiset 24-48 tuntia ovat erittäin tärkeitä tatuoinnin hoidossa. Tässä prosessissa on huolehdittava tatuoidun alueen kosteustasapainon säilyttämisestä. Voit kostuttaa uuden tatuointisi hajusteettomalla kosteusvoiteella tai -voiteella suosituksen mukaan ja niin usein kuin mahdollista. Yleensä riittää, että tatuointi kostutetaan 1-2 kertaa päivässä, mutta tämä tiheys voi vaihdella ihosi tarpeiden mukaan.

Pidä tatuointi puhtaana ja kuivana
On erittäin tärkeää pitää alue puhtaana ja kuivana tatuoinnin jälkeen. Kun olet poistanut kalvon tai teipin tatuoinnistasi suositellussa ajassa, voit pestä tatuoinnin miedolla saippualla hankaamatta ja kuivata sen hellävaraisesti puhtaalla talouspaperilla. Varmista myös, että vesi on lämmintä suihkussa käydessäsi tatuoinnin jälkeen. Älä unohda virkistäytyä kosteuttavalla voideella jokaisen pesun jälkeen.

Vältä suoraa auringonvaloa
Tatuoinnin jälkeen huomioitavien asioiden joukossa on erittäin tärkeää suojata kyseinen alue auringolta. Ensinnäkin on tärkeää suojata alue fyysisesti, jotta voit suojata tatuointiasi auringolta sellaisella asulla, joka estää auringonsäteiden pääsyn iholle. Sen jälkeen voit käyttää aurinkosuojakerrointa sisältäviä voiteita, jotta tatuointisi värit eivät haalistu auringonsäteiden vaikutuksesta.

Älä mene uima-altaaseen tai mereen kahteen viikkoon
”Voiko tatuoinnin ottamisen jälkeen uida meressä?” Se on yksi useimmin kysytyistä kysymyksistä. Meri ja uima-allas voivat aiheuttaa uuden tatuoinnin ärsytystä ja tulehduksia. Tästä syystä on yleensä suositeltavaa odottaa neljä viikkoa uuden tatuoinnin ottamisen jälkeen. Tämä voi kestää kauemmin, jos tatuointisi peittää suuren ihopinnan.

Käytä puhtaita ja väljiä vaatteita, jotta tatuointisi ei ärsytä
Tatuoinnin ottamisen jälkeen sinun tulee olla varovainen oikeiden vaatteiden valinnassa ja hoidossa. Voit valita vaatteita, jotka eivät halaa vartaloasi ja antavat ihosi ja uuden tatuoinnin hengittää. Vaatteiden puhtaana pitäminen on myös erittäin tärkeää. On ihanteellinen käyttää puuvillavaatteita synteettisten kankaiden sijaan.